Rhino Gold Gel

Много мъже са недоволни от размера на репродуктивния си орган. За щастие в повечето случаи паниката е неоснователна. Във всеки случай можете леко да увеличите дължината и обема с помощта на естествено външно средство Rhino Gold Gel. Употребата на този препарат увеличава притока на кръв и осигурява устойчива дълготрайна «каменна» ерекция.

Показания и забрани

Необходимо е да се започне с ограниченията. Rhino Gold Gel не съдържа опасни химикали и синтетични вещества, така че рискът от странични ефекти е минимален. Въпреки това в инструкцията (ръководството) е отбелязано, че не трябва да прилагате външното средство върху зони с открити наранявания (драскотини, порязвания), важно е да се избегне алергична реакция в случай на индивидуална непоносимост към компонентите. Задължителна предварителна консултация с лекар при наличие на тежки съдови патологии. Повишеният кръвен поток може да провокира усложнения.

Кога употребата на Rhino Gold Gel е оправдана? На първо място, продуктът се препоръчва за повишаване на мъжкото либидо. Употребата на външно средство гарантира стабилна ерекция по време на сексуална възбуда. Освен това в отзивите често се отбелязва увеличаване на продължителността на половия акт (сексуална издръжливост) и защита срещу преждевременна еякулация.

Лечението се предписва в случай на:

  • неудовлетвореност от размера;
  • намалена потентност;
  • нарушено кръвообращение.

Желателно е да се проведе предварителна консултация с лекар и да се установи точната причина за патологичното състояние.

Rhino Gold Gel Болгария

Принцип на действие

В описанието на Rhino Gold Gel е отбелязано, че външното средство се използва за увеличаване на размера на мъжкия полов орган. Важно е да се разбере, че сериозните промени са невъзможни без хирургическа намеса. Лекарството действа на принципа на активното разширяване на кавернозните тела с кислород по време на сексуална възбуда. Това означава, че органът става по-голям по време на ерекция.

Важно е да се отбележи, че природният продукт съдържа естествени компоненти, които могат да повлияят положително на пикочно-половата система като цяло. При правилна употреба на лекарството не е трудно да се «рестартира» метаболизмът, да се подобри насищането на тъканите с кислород и полезни микроелементи, да се удължи сексуалният контакт и да се върне увереността в собствените способности.

Инструкции за употреба

Всичко е изключително просто. За да увеличите органа и да повишите потентността, трябва да нанесете продукта върху еректиралия орган с меки кръгови масажни движения до пълното му абсорбиране. Често лекарите препоръчват използването на Rhino Gold Gel в продължение на 4-6 седмици (курс на лечение), за да се затвърди резултатът и да се предотврати застой на кръвта.

Експертно мнение

Rhino Gold Gel наистина помага. Често препоръчвам този продукт на моите пациенти като ефективно допълнение към класическото лечение на намалената потентност. Ако проблемите с либидото са причинени от външни причини (например заседнал начин на живот), този продукт действа много бързо. Основното е да не забравяте за правилния начин на живот и отказа от вредните навици — отключващи патологичното състояние.

Как да съхранявате

За да не загуби гелът Rhino Gold своите свойства, трябва да го съхранявате на сухо и хладно място. Не използвайте след изтичане на срока на годност.

Rhino Gold Gel Болгария

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *